empty
Stroom van de kubbeweg


Een lagere energierekening voor een gezondere toekomst! Dat bieden wij u als u nu overstapt op stroom van Windpark Kubbeweg BV.

Omdat Windpark Kubbeweg B.V. geen energieleverancier is, werken we samen met Vandebron. Zij verzorgen de stroomlevering en klantenservice.

voor meer informatie klik hier

home   /   nieuws  /   nieuws_sub

April al 5 jaar onder niveau

april klein.png April is werderom onder de verwachte opbrengst uitgekomen evenals de afgelopen 4 jaar. De gehele maand waren er maar een 6 goede winddagen te noteren (zie grafic). De productie werd wel redelijk verdeeld over de maand behaald. Op de helft van de maand stond de teller op dik 2000 MWh en de 24, 25 en 26 april waaide er nog een 1100 MWh binnen.

Er werd in april 86% van de geprognosticeerde maandproductie behaald. Daarbij behoort een windex van 77 in plaats van 89. Windpark Kubbeweg heeft in april 4,67 miljoen kWh geproduceerd ofwel plus minus 244.000 KWh per turbine.
 
Per saldo heeft WPK ten opzichte van een normaal verloop nog maar 1.1 miljoen KWh ingeleverd. Bij een verder gemiddeld verloop van het jaar kan WPK uitkomen op een kleine 72 miljoen KWh.

Terug naar overzicht