empty
Stroom van de kubbeweg


Een lagere energierekening voor een gezondere toekomst! Dat bieden wij u als u nu overstapt op stroom van Windpark Kubbeweg BV.

Omdat Windpark Kubbeweg B.V. geen energieleverancier is, werken we samen met Vandebron. Zij verzorgen de stroomlevering en klantenservice.

voor meer informatie klik hier

home   /   nieuws  /   nieuws_sub

Juli weer minder (min 13%)

juli 2017 wpk.png Juli is door het relatief matige zomerweer lager uitgekomen dan de prognose. Tot en met de derde week van juli was nog niet de helft van de verwachte maandopbrengst behaald (2000 Mwh).

De laatste week was met 1500 Mwh goed voor een zomermaand. Op 27 juli werd namelijk met 400.000 KWh nog 11% van de uiteindelijke maandopbrengst binnengedraaid. Het bleek later het enige hoogtepunt van de maand juli geweest te zijn. 

Er werd in juli 87% van de geprognosticeerde maandproductie behaald. Daarbij behoort een windex van 58 in plaats van 67. Windpark Kubbeweg heeft in juli 3,5 miljoen KWh geproduceerd ofwel plus minus 200.000 KWh per turbine. De achterstand loopt weer verder op en bedraagt nu reeds een 7.8 miljoen KWh. Bij een verder gemiddeld verloop van het jaar kan WPK uitkomen op bijna 65.2 miljoen KWh zo'n 3835 MWh per turbine.

Terug naar overzicht