empty
Stroom van de kubbeweg


Een lagere energierekening voor een gezondere toekomst! Dat bieden wij u als u nu overstapt op stroom van Windpark Kubbeweg BV.

Omdat Windpark Kubbeweg B.V. geen energieleverancier is, werken we samen met Vandebron. Zij verzorgen de stroomlevering en klantenservice.

voor meer informatie klik hier

home   /   nieuws  /   nieuws_sub

Maart 13 % boven prognose

De derde maand van het nieuwe windjaar is goed verlopen. Vorig jaar werd de maandproductie net niet behaald, maar dit jaar 113%. 

Op onderstaande grafiek zien we dat er maar liefst 8 dagen boven de 400 MWh werd geproduceerd. Er konden daarentegen ook 10 dagen worden genoteerd met een opbrengst van minder dan 100 MWh per etmaal. Uiteindelijk is de totale productie zeer netjes uitgekomen. 

Er werd in maart 113 % van de geprognosticeerde maandproductie behaald.Daarbij behoort een windex van 124 in plaats van 110. Windpark Kubbeweg heeft 7,5 miljoen KWh geproduceerd ofwel plus minus 444.000 KWh per turbine. Per saldo is de achterstand van WPK (die na februari 1,2 miljoen KWh bedroeg) in het eerste kwartaal nagenoeg wegepoetst. Bij een verder normaal verloop kan WPK uitkomen op een jaarproductie van 72.6 miljoen KWh.

Terug naar overzicht