empty
Stroom van de kubbeweg


Een lagere energierekening voor een gezondere toekomst! Dat bieden wij u als u nu overstapt op stroom van Windpark Kubbeweg BV.

Omdat Windpark Kubbeweg B.V. geen energieleverancier is, werken we samen met Vandebron. Zij verzorgen de stroomlevering en klantenservice.

voor meer informatie klik hier

home   /   nieuws  /   nieuws_sub

Nieuws


Website vernieuwd...

Eindelijk heeft Windpark Kubbeweg weer actuele productiegegevens online! Dankzij Endless Webdesign beschikt het windpark sinds een week over een geheel vernieuwde site. Heel mooi vormgegeven en met de zo gewenste real time productiegegevens. We zien u graag vaak terug op de... Lees meer..
Productie 2018

Productie 2018


Windjaar 2018 is voor Windpark Kubbeweg uitgekomen op 65,105 GWh. Lees meer..
Jaarproductie tot en met november

Jaarproductie tot en met november


Tot en met november is er ruim 57 miljoen KWh geproduceerd. December reikt inmiddels tot een dikke 7,2 miljoen KWh. De totaalstand staat nu rond tweede kerstdag op een 65 GWh en komt daarmee helaas nog een 2 Gwh onder het 5 jaarsgemiddelde.  Lees meer..

Website..

Sinds september hebben wij helaas te maken maken met problemen van de software die de meterstanden vertaalt naar onze website. Wij proberen in 2019 dit weer werkend te krijgen. Excuses voor het ongemak. Lees meer..
April al 5 jaar onder niveau

April al 5 jaar onder niveau


April is werderom onder de verwachte opbrengst uitgekomen evenals de afgelopen 4 jaar. De gehele maand waren er maar een 6 goede winddagen te noteren (zie grafic). De productie werd wel redelijk verdeeld over de maand behaald. Op de helft van de maand stond de teller op... Lees meer..

Maart 13 % boven prognose..

De derde maand van het nieuwe windjaar is goed verlopen. Vorig jaar werd de maandproductie net niet behaald, maar dit jaar 113%.  Lees meer..

Februari ver onder gemiddelde (71%)..

De tweede maand van het nieuwe windjaar is zeer matig verlopen. De zeer belangrijke windmaand februari is 29% onder de verwachting uitgekomen. Vorig jaar kwam februari met 11% minder dan normaal nog gematigd uit de bus. Lees meer..
Oktober mooie windmaand (plus 18%)

Oktober mooie windmaand (plus 18%)


De tiende maand van het windjaar is eindelijk weer eens ver boven de verwachting uitgekomen. In totaal werden maar liefst 6 dagen (zie grafic) genoteerd met een productie van 500 MWh per dag. Halverwege de maand reikte de teller al op 4400 MWh. De tweede helft kwam hier... Lees meer..
September ondermaats (-7%)

September ondermaats (-7%)


De negende maand van het windjaar is matig verlopen. Zeer opmerkelijk was de eerste helft van de maand waarin 3660 MWh werd geproduceerd. Lees meer..
Augustus redelijk normaal

Augustus redelijk normaal


De 8e maand van het windjaar is ongeveer op de verwachte windopbrengst uitgekomen. Er kwamen 3 dagen voor waarin de windopbrengst boven de 300 mWh uitkwam. Zie grafic. Lees meer..
Juli weer minder (min 13%)

Juli weer minder (min 13%)


Juli is door het relatief matige zomerweer lager uitgekomen dan de prognose. Tot en met de derde week van juli was nog niet de helft van de verwachte maandopbrengst behaald (2000 Mwh). Lees meer..