empty
Stroom van de kubbeweg


Een lagere energierekening voor een gezondere toekomst! Dat bieden wij u als u nu overstapt op stroom van Windpark Kubbeweg BV.

Omdat Windpark Kubbeweg B.V. geen energieleverancier is, werken we samen met Vandebron. Zij verzorgen de stroomlevering en klantenservice.

voor meer informatie klik hier

home   /   nieuws  /   nieuws_sub

Oktober mooie windmaand (plus 18%)

okt 2017.png De tiende maand van het windjaar is eindelijk weer eens ver boven de verwachting uitgekomen. In totaal werden maar liefst 6 dagen (zie grafic) genoteerd met een productie van 500 MWh per dag. Halverwege de maand reikte de teller al op 4400 MWh. De tweede helft kwam hier ongeveer hetzelfde bij.

Er werd in oktober 118% van de geprognosticeerde maandproductie behaald. Daarbij behoort een windex van 144 in plaats van 122. Windpark Kubbeweg heeft in oktober 8,74 miljoen KWh geproduceerd ofwel plus minus 514 MWh per turbine.Oktober heeft de achterstand met 1,4 miljoen doen slinken. De achterstand t.o.v een normaal jaar bedraagt nu nog een kleine 7 miljoen KWh. Indien november en december normaal presteren kan WPK uitkomen op ruim 66 miljoen KWh ofwel bijna 3,9 miljoen KWh per turbine.

Terug naar overzicht