empty
Stroom van de kubbeweg


Een lagere energierekening voor een gezondere toekomst! Dat bieden wij u als u nu overstapt op stroom van Windpark Kubbeweg BV.

Omdat Windpark Kubbeweg B.V. geen energieleverancier is, werken we samen met Vandebron. Zij verzorgen de stroomlevering en klantenservice.

voor meer informatie klik hier

home   /   nieuws  /   nieuws_sub

September ondermaats (-7%)

Sept 2017.png De negende maand van het windjaar is matig verlopen. Zeer opmerkelijk was de eerste helft van de maand waarin 3660 MWh werd geproduceerd.

Het leek dus een relatieve topmaand in spe te worden ware het niet dat de tweede helft van de maand nagenoeg windstil weer opleverde. Ongelofelijk, maar hiermee werd opnieuw de onvorspelbaarheid van wind bewaarheid.  Opmerkelijk zijn 11 en 13 september met maar liefst 650 MWh per dag, per dag evenveel als de gehele tweede helft van de maand!

Er werd in september 93% van de geprognosticeerde maandproductie behaald. Daarbij behoort een windex van 68 in plaats van 74. Windpark Kubbeweg heeft in september 4,16 miljoen KWh geproduceerd ofwel plus minus 245.000 kWh per turbine. De achterstand blijft groot en bedraagt nu al meer dan 8 miljoen kWh. Bij een verder normaal verloop van het jaar kan WPK uitkomen op een kleine 65 miljoen kWh ofwel 3.8 miljoen kWh per turbine.

Terug naar overzicht