empty
Stroom van de kubbeweg


Een lagere energierekening voor een gezondere toekomst! Dat bieden wij u als u nu overstapt op stroom van Windpark Kubbeweg BV.

Omdat Windpark Kubbeweg B.V. geen energieleverancier is, werken we samen met Vandebron. Zij verzorgen de stroomlevering en klantenservice.

voor meer informatie klik hier

home   /   stroom_van_kubbeweg  /   overstappen

Overstappen

Omdat Windpark Kubbeweg B.V. geen energieleverancier is, werken we samen met Vandebron. Zij verzorgen de stroomlevering en klantenservice. De naam van Vandebron zult u dan ook terugzien in de algemene voorwaarden en op uw contract. Heeft u ook een gasaansluiting? Dan wordt ook uw gas geleverd door Vandebron.

Overstappen naar stroom van Windpark Kubbeweg is heel eenvoudig. Klik op onderstaande link om u aan te melden via de website van Vandebron. Om de samenwerking met Vandebron te vieren krijgt u dan 75 euro korting op een 1-jarig contract en 100 euro korting op een 3-jarig contract.

Overstappen naar stroom van Windpark Kubbeweg 
Nadat u op bovenstaande link heeft geklikt kunt u uw elektriciteits- en gasverbruik wijzigen naar uw eigen situatie. Vervolgens doorloopt u de gebruikelijke stappen die Vandebron hanteert om nieuwe klanten aan te melden. Het spreekt voor zich dat Vandebron uw gegevens alleen gebruikt voor registratie van uw lidmaatschap en deze nooit zal doorgeven aan derden.